Több, mint "csak" egy Coaching Csoport!

A Belső Kör jelenleg zárva van – kérlek jelentkezz, hogy értesíteni tudjunk, ha legközelebb nyílt jelentkezésünk van!

Jelentkezzen és az első felszabaduló helyre felvesszük!

Miért csatlakozz a Coaching csoportunkba?

Az online csoportunkban lehetőséged van csatlakozni egy olyan közösséghez, ahol a bibliai életforma és táplálkozás áll a középpontban. Célunk, hogy segítsünk neked a testi és lelki egészséged megőrzésében, illetve javításában.

Az online csoportunkban személyre szabott étrendet és recepteket kapsz, amelyek segítenek az egészséges életmódod fenntartásában és az étkezési szokásaid egészségesebbé tételében. A szakértőink készséggel állnak rendelkezésedre, hogy válaszoljanak az életmódodra és táplálkozásodra vonatkozó kérdéseidre.

Emellett lelki útmutatást is kapsz tőlünk, hiszen hiszünk abban, hogy a testi egészséged és a lelki egyensúlyod egyaránt fontosak az egészséges életmód kialakításához. 

Tehát, ha fontos számodra az egészséges életmód és a bibliai értékrend, akkor az online csoportunkban a helyed. Csatlakozz hozzánk, és legyél részese egy olyan közösségnek, amely segít neked az egészséges életmód kialakításában és fenntartásában.

Mit kapsz a Coaching csoportban?

Az online csoportunkban kapsz egy személyre szabott étrendet, amely figyelembe veszi az egyéni igényeidet és céljaidat. Az étrend segít abban, hogy egészségesebbé válj és javítsd a testi állapotodat.

Hozzáférést kapsz videókhoz és a receptekhez, amelyek segíteni fognak neked az egészséges étkezési szokások kialakításában. A videókon bemutatjuk, hogyan készülnek az ételek, így könnyedén elkészítheted azokat otthon.

Az online csoportunkban kapsz egy személyre szabott edzéstervet is, amely segít abban, hogy megfelelően mozogj és formában tartsd a testedet. Az edzéstervet az egyéni igényeidhez és céljaidhoz igazítjuk.

Az egészséges életmódhoz nem csak a testi, hanem a lelki egyensúly is szükséges. Az online csoportunkban kapsz lelki útmutatást is, amely segít abban, hogy belső harmóniában élj és boldogabb legyél.

Az online csoportunkban lehetőséged van kérdezni a szakértőinktől az életmódodra és táplálkozásodra vonatkozóan. A szakértőink készséggel válaszolnak a kérdéseidre, és segítenek abban, hogy az egészséges életmódhoz szükséges információkat megkapd.

A Coaching Csoport rólad és neked szól!

Ha azt szeretnéd, hogy egy részletes életmódváltó programot kapj a kezedbe, ami nagyrészt a Bibliai alapelvekre épül, akkor foglald le a helyed, hogy minél hamarabb hozzáférést kaphass a részletes útmutatóért. Személyesen is kapcsolatba leszünk, hogy az elvárt eredmények semmiképpen se maradjanak el!