Tanfolyamaink

Új helyre költözünk

A tanfolyamok számára létrehoztunk egy új oldalt. Egyenlőre bejelentkezés nélkül olvasható, de ez hamarosan megváltozhat. A tanfolyamok új helye: TANFOLYAMOK

egészséges-ételek

21 napos kihívás

✔ Összegyűjtöttünk 21 napos étrendet, receptekkel!
✔ A Dánieli böjt alapján érthetően és változatosan.
✔ Hús és cukor nélkül.
✔ Emellett mindennap egy bibliai útmutató, hogy ne csak az étkezésre figyelj hanem a szellemi-lelki egészségedre is!
✔ Több százan már kipróbálták, csatlakozz te is facebook zárt támogató csoportunkba!

Lelkigyakorlatok

✔ A lelkigyakorlatos tanfolyamunkban olyan lelki témákat dolgozunk fel, amelyek segítenek a lelki növekedésben és közelebb kerülni Istenhez.
✔ A tanfolyam során olyan személyes feladatokat kapsz, amelyek segítenek a tanulás elmélyítésében és az életben való előrehaladásban.
✔ Több százan már kipróbálták, csatlakozz te is facebook zárt támogató csoportunkba!

család

Családszerelő

✔ A családszerelő tanfolyamunkban megtanulhatod, hogyan kommunikálj hatékonyabban a családtagjaiddal, és hogyan oldd meg a konfliktusokat.
✔ A tanfolyam során olyan gyakorlati eszközöket kapunk, amelyek segítenek a családi kapcsolatok javításában és a családi élet harmonikusabbá tételében.
✔ A tanfolyamunkban a családi dinamikákról és azok hatásairól lesz szó, és megtanulod, hogyan kezeld ezeket az összetett helyzeteket.

Lelkigyakorlatok

Egésznapos lelki nap

✔ Lehetőséged lesz időt szánni Istenre való fókuszálásra és a lelki növekedésre.
✔ A tanfolyam során lehetőséged lesz egy csendes és nyugodt környezetben lenni, ahol nincsenek külső zavaró tényezők, és csak a lelki felfrissülésre koncentrálhatsz.
✔ Az egésznapos lelkigyakorlat során segítő szakembereink segítenek abban, hogy elmélyülten tudj foglalkozni a lelki témákkal, továbbá segítséget nyújtanak a lelki felfrissülésben is.
✔ Az egésznapos lelkigyakorlaton való részvétel egy közösséghez való csatlakozást is jelent, ahol olyan emberekkel találkozhatsz, akiknek hasonló a lelki értékrendjük. A közösség támogató és inspiráló hatással lesz a további lelki növekedésre.

Házasságszerelő nap

✔ Az egésznapos családszerelő tanfolyamon olyan kommunikációs készségeket sajátíthatsz el, amelyek segítenek jobban megérteni a családtagokat, és hatékonyan kommunikálni velük.
✔ A tanfolyamon különféle konfliktuskezelési módszereket fogsz elsajátítani
✔ Az egésznapos családszerelő tanfolyamon olyan gyakorlati eszközöket is megismerhetsz, amelyek segítenek a családi élet harmonikusabbá tételében, és a kapcsolatok javításában.
✔ A tanfolyamon tapasztalt oktatók vezetik a résztvevőket, akik segítenek a tanultakat alkalmazni, és felkészítenek a családi élet kihívásaira.

coaching

Coaching Csoport

✔ Az online csoportunkban kapsz egy személyre szabott étrendet, amely figyelembe veszi az egyéni igényeidet és céljaidat. Az étrend segít abban, hogy egészségesebbé válj és javítsd a testi állapotodat.
✔ Hozzáférést kapsz videókhoz és a receptekhez, amelyek segíteni fognak neked az egészséges étkezési szokások kialakításában. A videókon bemutatjuk, hogyan készülnek az ételek, így könnyedén elkészítheted azokat otthon.
✔ Az egészséges életmódhoz nem csak a testi, hanem a lelki egyensúly is szükséges. Az online csoportunkban kapsz lelki útmutatást is, amely segít abban, hogy belső harmóniában élj és boldogabb legyél.